Terug

Hoofdgerechten & Specialiteiten


  • Americain bereid “à la minute” met slaatje en frietjes€ 24
  • Rib-eye met saus naar keuze
    Bearnaise, groene peper, champignon of choronsaus€ 28
  • Filet pur met saus naar keuze
    Bearnaise, groene peper, champignon of choronsaus€ 30
  • Gebakken sliptongetjes met slaatje, frietjes of puree€ 28
  • Kabeljauwhaasje met tomatenfondue en blanke botersaus€ 28
  • Pasta vongole met schelpjes en schaaldieren€ 25
  • Paling in de room / in ’t groen / van het huis€ 32

Klassiekers die blijven

  • Konijnenboutjes met pruimen en Piedboeufbier “Moeder Anna”€ 23
  • Ossobucco met Italiaanse pasta en basilicum€ 27
  • Vol-au-vent van hoevekip in luxeuitvoering€ 25
  • Varkenswangetjes bereid zoals Vlaamse stoverij met trappistenbier€ 25

Specialiteiten  

  • Jong haantje met frietjes en slaatje, roomsaus met tuinkruiden€ 24
  • Bouillabaisse van de Noordzee met rouille en toast€ 19 VG /€ 27 HG
  • Kreeft uit z'n schaal, geglaceerde zeevruchtensaus en wilde rijst€ 26 VG /€ 48 HG