Terug

Hoofdgerechten & Specialiteiten


  • American bereid “à la minute” met slaatje en frietjes 22
  • Rib-eye met saus naar keuze
    Bearnaise, groene peper, champignon of choronsaus 26
  • Runderfilet pur met saus naar keuze
    Bearnaise, groene peper, champignon of choronsaus 29
  • Gebakken sliptongetjes met slaatje, frietjes of puree 27
  • Kabeljauwhaasje met tomatenfondue en blanke botersaus 27
  • Pasta vongole met schelpjes en schaaldieren 20
  • Paling in de room / in ’t groen / van het huis 29
  • Voor de kleintjes;
    Biefstuk of gehaktballetjes met frietjes of puree en appelmoes12

Klassiekers die blijven

  • Konijnboutjes met pruimen en Piedboeufbier “Moeder Anna” 20
  • Osso bucco met Italiaanse pasta en basilicum 27
  • Vol au vent van hoevekip in luxeuitvoering 22
  • “Tête de veau en tortue” met zilveruitjes en Parijse champignons 24
  • Varkenswangetjes zoals Vlaamse stoverij met trappistenbier 22

Specialiteiten  

  • Jong haantje met frietjes en slaatje, roomsaus met tuinkruiden 19
  • Bouillabaisse van de Noordzee met rouille en toast 19 VG /27 hfd.
  • Kreeft uit z'n schaal, geglaceerde zeevruchtensaus en wilde rijst 26 VG /48 Hfd.